Voor hetzelfde geld wordt het mooi …

“In een aangeklede, ingerichte ruimte kan een mens zich beter concentreren, heeft hij meer oog voor detail en gaat hij beter om met informatie. Over het algemeen voelt hij zich er prettiger”. Dat blijkt uit onderzoek.

Wij ontwerpen en realiseren sfeervolle duurzame interieurs voor de zakelijke markt, waarin de identiteit van de organisatie zichtbaar is. De gebruiker staat centraal en wordt betrokken in het ontwerpproces. De interieurs inspireren en motiveren gebruikers en dragen zo positief bij aan de cultuur van de organisatie.

De transformatie van een voorspelbare en saaie ruimte tot een inspirerende omgeving hoeft niet erg ingewikkeld te zijn. Met een paar eenvoudige ingrepen bereik je al een compleet andere sfeer. Bijvoorbeeld een andere indeling, opruimen (groeperen) en/of een andere combinatie van materialen en kleuren.

Het hergebruik van bestaand of gebruikt meubilair kan fantastische effecten hebben. Met de juiste combinatie van vloer, wand en lichtinval/-gebruik hoeft een metamorfose niet meer te kosten dan een simpele renovatie of opknapbeurt. En het is duurzaam bovendien.

Voor hetzelfde geld wordt het mooi!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien