Verder International+

OPDRACHTGEVER: VERDER International
PROJECT: Herinrichting hoofdkantoor
LOCATIE: VLeuten
FOTOGRAAF: Ontwerpgeheimen

Projectomschrijving
Het jaren 80 pand van Verder international zag er gedateerd uit met wanden van grijze baksteen en lage plafonds. Meer openheid en transparantie, meer communicatie tussen diverse afdelingen en divisies en een vrolijkere uitstraling, dat was de doelstelling.
Openheid is ontstaan door veel grijze bakstenen af te voeren en te vervangen voor glaswanden. In ganggebieden zijn overlegplekken in de open ruimte geplaatst, elkaar ontmoeten of even kort overleggen wordt zo bevorderd. Alle vergaderruimtes verbeelden een toepassingsgebied waarin Verder werkzaam is.
Met relatief eenvoudige ingrepen heeft dit kantoorpand een compleet andere uitstraling gekregen.
Het toepassen van de kleuren van diverse divisies in de verkeersruimtes doet veel in dit pand, terwijl de werkvloeren rustig zijn gebleven.

Download pdf
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien