Vancis Almere+

OPDRACHTGEVER: Vancis BV
PROJECT: Renovatie kantoor bij datacenter
LOCATIE: Almere

FOTOGRAAF: Ontwerpgeheimen

De vestiging van Vancis in Almere zat verspreid over twee gebouwen. Samen met het samenvoegen van alle medewerkers in één gebouw werd besloten de gedateerde uitstraling aan te pakken. Het kantoor moest meer in lijn gebracht worden met het kantoor in Amsterdam. Daarom is er o.a. een grote lunchruimte
aangebracht in het hart van de werkplekken, waar ook gewerkt of overlegd kan worden. En overall meer licht en openheid.
Specificaties:
• vloer Forbo Form, Desso Fuse/Fields, Bolon • openbreken
cellenkantoor • wandprints in akoestische peesdoekframes • nieuwe receptiebalie • nieuwe pantry’s op BG en 3de verdieping

Download pdf
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien